onsdag 17 mars 2010

ETT LITET PROJEKT...

Har länge funderat på om jag ska satsa på en blogg där jag kan slänga upp sådant jag gjort. Men det känns urlarvigt att just JAG ska ta en sådan plats! Samtidigt som jag tror att detta projekt kan motivera mig till att göra mer av sådant jag gillar - t.ex. rita.

Jag ska inte ha några höga förväntningar på mig själv, alltså ska inte du det heller. Och så får vi se varthän detta barkar? Okej?

2 kommentarer:

  1. Så väldigt bra idé Agnes. Cred till dig!

    Tror du skrev någonstans om hur du kom över att "rita fult". Det är väldigt bra. På alla plan är det väldigt bra att våga göra något "fult". Det är på tok för lätt att hålla tillbaka och känna att det jag gjort inte är så bra det kunde vara eller i jämförelse mot den obegränsade teorins gränser.

    Men det är viktigt att släppa ut och göra det bara för att det är roligt. Man behöver kreativa utlopp. I vissa fall blir det legendariskt i vissa fall vara det bara något trevligt i stunden eller för en bestämd tid. Och det är viktigt att ha trevligt.

    Jag följer bloggen. Det piggar upp.

    Hoppas du har det bra! Fortsätt ta plats!

    SvaraRadera
  2. Tack Simon! Jag insåg en dag att den där ritboken kommer stå tom i hyllan tills jag dör om jag inte vågar rita fult. Ska spana in din blogg! Hare gött!

    SvaraRadera